15. srpna 2016

Moje sbírka dekorativní kosmetiky

Tak je tu moje první Youtube video. Neznamená to ale, že se teď chystám začít s kariérou Youtubera. Je to jen takový pokus. Podle mě právě tady můžeme vidět, jak je minimalismus relativní a jak pro každého znamená něco jiného. Je mi jasné, že pro spoustu lidí toho mám pořád hrozně moc (hlavně těch štětců :D). A pro jiné je to zase jen zlomek toho, co vlastní oni. Já jsem bývala na kosmetice dost závislá, což šlo ruku v ruce s mou závislostí na beauty Youtube kanálech, díky kterým jsem měla pocit, že to všechno musím mít. Samozřejmě to ale bylo tak, že jsem většinu z toho nepoužívala. Takže teď jsem pyšná na to, jak jsem svou sbírku zúžila. Ale ano, vím o tom, že tam nejsou značky, které by měly certifikát zaručující netestování na zvířatech. To je zatím v procesu, nějakou dobu potrvá, než značky obměním :). Tak dost kecání a hurá na to.



Související články

5 komentářů:

  1. Pekné video :)
    S tou zbierkou kozmetiky to mám podobne, až na to, že namiesto tých štetcov mám viac rúžov, ale ja ich proste nosím často a patrí to ku mne, preto ich mám viac, ale napríklad tiene mám len jedny, jeden make-up, jednu špirálu, jednu ceruzku, jednu linku atď.. takže tiež mam tých kozmetických veci pomenej a príde mi to fajn. Keď idem do drogérie, tak len preto, že sa mi niečo minulo a nepozerám veci, pre ktoré som si neprišla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, já už taky nekoukám na to, pro co jsem nepřišla a považuju to za velký úspěch :).

      Vymazat
  2. Technicky je to pěkně provedené video. Palec hore!
    Pokud jsi dřív byla závislá na kosmetice, tak toto je skutečně pokrok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, to mě těší :). Ale nemůžu na sebe vzít zásluhy přítele, kteří pomohl :). Ale nápad je můj, to zas jo :))).

      Vymazat
  3. Hehe, chvalim, ak je toto stav po vyraznom zredukovani. V kontexte minimalizmu som pred precitanim textu k videu valila oci na celkovy zaber, s domnenim, ze ide o omyl alebo ukazku prebytku. Moja zbierka dekorativnej kozmetiky obsahuje: 1ks ocny tien, 1ks uchostour, ktorym to na seba patlam (ten pravidelne menim, a predtym samozrejme nepouzijem na usi :D), 1ks ruz, ktory vzdy pred vyhodenim vystracham do posledneho zbytku.
    Inak som prave tiez vo faze postupneho prechodu na ciste prirodnu / domacu a netestovanu kozmetiku, takze Tvojej snahe fandim.
    Kazdopadne drzim palce pri dalsom minimalizovani. Osobne si myslim, ze kozmetika je celkovo zbytocne precenovana.

    Eva

    OdpovědětVymazat

© 2016 Za málem. Většina fotografií na tomto blogu pochází z fotobanky unsplash.com. Používá technologii služby Blogger.