28. září 2016

Mýdla Satin Silk


Dnes se chci s vámi podělit o mou výbornou zkušenost s doma vyrobenými mýdly, která skvěle zastoupí sprchový gel, ba co víc, myslím, že ho hravě strčí do kapsy

Rádi byste používali mýdla, která neobsahují žádnou zbytečnou chemii, nejsou testována na zvířatech, nejsou zabalena ve zbytečném plastu a nedáte za ně majlant? Tak zkuste mýdla Satin Silk. Navíc jejich koupí podpoříte Zuzku, která je doma s láskou vyrábí a splnila si tak sen - svou tvořivou činností dělá radost spoustě lidí.

Na tato mýdla jsem narazila díky Youtuberce Anett, která je velmi vychválila a já neodolala už kvůli možnosti mít mýdlo ve tvaru rakety nebo robota R2D2 :). Pro začátek jsem si pořídila jedno heřmánkové a jedno zázvorové. Po prvním použití jsem se do nich zamilovala. Je pravda, že nejsou tak voňavá jako třeba sprchové gely, které koupíte v drogerii, ale to mi vůbec nevadí, protože cítím, že moje pokožka mnohem víc ocení to, že jsou co nejmíň chemické. Mýdla nevysušují, mám po nich hebkou pokožku, obsahují spousty olejíčků. Mýdla přišla zabalená v pytlíčku, který se dá znovu zužitkovat třeba na dárek pro kamarádku (na bižuterii). Myslím, že by se dalo se Zuzkou i domluvit, aby vám mýdlo poslala zabalené v papíru.

Komunikace se Zuzkou byla moc příjemná. Trochu jsem si vymýšlela ohledně kombinace tvaru a vůně, a Zuzka mi bez problému vyhověla, navíc odpověděla obratem. Jak sama napsala, je malovýrobcem také právě proto, aby mohla vyhovět specifickým požadavkům zákazníka. A to je přístup, který já vždy ráda podpořím.



Související články

2 komentáře:

  1. A nezkoušela jste výrobu mýdla doma (jestli o tom máte jiný článek, tak se omlouvám, na blog jsem zavítala úplně nově)? Od té doby, co jsem to prvně zkusila, se domácího vlastního mýdla nemůžu nabažit :) Bála jsem se, že to bude složité, ale vůbec není. Jediný problém je pak vydržet ten měsíc, než mýdlo uzraje. Ale jinak vřele doporučuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezkoušela, ale myslím si, že se do toho někdy pustím. Zkouším doma vyrábět všechno možné. Zrovna na mýdlo se ještě nedočlalo. Moc díky za Váš komentář. Máte nějaký osvědčený recept?

      Vymazat

© 2016 Za málem. Většina fotografií na tomto blogu pochází z fotobanky unsplash.com. Používá technologii služby Blogger.