3. ledna 2018

3×5 minimalistická výzva

Konečně jste se dočkali, minimalistická výzva je zdarma ke stažení!

V červnu 2017 na Facebooku a Instagramu proběhla minimalistická výzva (#3x5vyzva), kterou jsem vytvořila s kamarádkami Janou a Denisou z blogu Balancujeme. Výzvy se účastnilo několik stovek lidí, každý den jsme na Facebook přidávali jeden úkol. Ve staženém souboru najdete všechny úkoly pohromadě.

Výzva je rozdělena do tří týdnů, které jsou věnovány materiální, digitální a mentální oblasti. Když jsem já sama s minimalismem začínala, pomohla mi tehdy třicetidenní výzva, díky které jsem poznala různé oblasti, kde lze minimalismus aplikovat (můžete si o tom přečíst článek). Třicet dnů je ale pro někoho hodně, proto jsme se rozhodly vytvořit výzvu, která obsahuje 15 úkolů. Každý úkol má lehkou i těžkou variantu, takže si přijde na své ten, kdo chce jen malou ochutnávku minimalismu, ale i ten, kdo se chce do minimalizování pustit po hlavě.

Tak už dost řečí a pojďte do toho!

STÁHNOUT VÝZVU

P. S. Za grafické zpracování celé výzvy (i mého blogu) děkuji mému Matějovi.


Související články

2 komentáře:

  1. Ahoj! Tato výzva mě opravdu zaujala a už se těším, až se na ní vrhnu. Sice zatím se cítím jen na tu lehčí variantu, ale to je spíš tím, že mám malé dítě, jak odroste, zkusím i tu drsnější, těžší variantu.
    Design stránek i výzvy moc pěkně zpracovaný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! A doufám, že e výzva dařila a bavila tě :).

      Vymazat

© 2016 Za málem. Většina fotografií na tomto blogu pochází z fotobanky unsplash.com. Používá technologii služby Blogger.