6. ledna 2018

Kosmetika 100% Pure

O značce 100% Pure jsem slyšela jen samou chválu. Na svých stránkách se pyšní přesně tím, co v kosmetice hledám - netestují na zvířatech, produkty jsou ze 100% přírodních surovin té nejvyšší kvality bez toxinů a navíc obaly všech produktů jsou z recyklovaného materiálu (například i z plechovek). Dočíst se můžete i fakt, že všechny kanceláře této firmy jsou napájeny sluneční energií. Nejvíc se mi ale líbí, že je to jediná kosmetika, která je vyrobena z barevných pigmentů ovoce a zeleniny. Na rozdíl od jiných značek tedy neobsahuje žádná chemická barviva. I jejich konzervační látky jsou pouze přírodní. Více informací o značce se dočtete zde.

Jak asi tušíte, tahle kosmetika není z nejlevnějších. K narozeninám jsem si proto pečlivě vybírala, co bych vyzkoušela, samozřejmě podle toho, co nejvíc využiju. Nejvíc chvály jsem četla na oční krém z kávových zrn.  Druhou volbou byla okurková čisticí pěna, protože k čištění pleti dlouhodobě hledám nějakou přírodní variantu. Odkaz na pěnu nepřidávám, protože se mi ji na webu nedaří najít, možná ji přestali vyrábět.

Kávový oční krém by měl zmírňovat tmavé kruhy pod očima, zmenšovat váčky pod očima a také působit proti vráskám. Přiznám se, že jsem oční krém nikdy nepoužívala moc pravidelně, ale teď se snažím opravdu poctivě, kávový krém používám ráno i večer. Vidím jeho účinky a jsem s ním moc spokojená. Nemám problém s váčky, ale spíš s tmavými kruhy. Za půl roku používání vidím, že mi kruhy zesvětlaly. Vrásek pod očima už taky pár mám, a protože používám minerální make up, vrásky se mi vždy zvýraznily. To s používáním očního krému zmizelo, oční okolí mám hydratované.

Okurková čisticí pěna mě ale tolik nenadchla. Pleť vyčistila průměrně a dělala se mi po ní na obličeji suchá místa, takže jsem ji ani nedopoužívala. Docela mi vadila i její vůně.

Vyzkoušeli jste některé produkty od 100% Pure nebo se ke koupi teprve odhodláváte? Já bych ráda zkusila i tvářenku, ale s tou si počkám až mi dojde ta, kterou teď používám. Co by to jinak bylo za minimalismus :)?

Související články

0 komentářů:

Okomentovat

© 2016 Za málem. Většina fotografií na tomto blogu pochází z fotobanky unsplash.com. Používá technologii služby Blogger.